Out of welke box?

Denk jij veel na over hoe zaken ook anders kunnen en voel je de behoefte om je daar voor in te zetten maar loop je tegen muren aan?

Of herken je deze (idealistische) personen in je omgeving?

 

De meeste mensen leven in het laagste niveau (niv. 1) van de 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling. Zij leven een comfortabel leven volgens de waarden en normen die hen zijn aangeleerd. Niets mis mee...

Echter een steeds groter groeiende groep beseft dat er ook een andere waarheid bestaat dan datgene wat de meerderheid nastreeft. Dit zijn personen die de gave hebben om zaken van meerdere kanten te bekijken en aan te voelen: De out-of-the-box denkers (of eigenlijk hebben zij niet eens een box, zij denken outside the box van de mensen die er wel één hebben).

Een mooie gave en volgens de vacatures van tegenwoordig zijn zij de personen waar ieder bedrijf naar op zoek is.

 

Helaas blijkt het tegendeel waar en blijken bedrijven helemaal niet klaar te zijn voor de vernieuwende inzichten van deze personen.  Ze worden vaak té idealistisch, té gedreven en té eigenwijs gevonden. 

Met als gevolg dat deze mensen burned-out/ bored-out thuis komen te zitten.

 

Deze mensen lopen vooruit maar omdat de meerderheid ze niet bij kan benen moeten ze afhaken. Ik strijd er als spreker en coach voor om deze mensen juist in hun kracht te zetten.

Zij zijn namelijk de mensen die de wereld kleur geven en het verschil kunnen maken.

 

 

Ik ben spreker/coach en het voelt als mijn roeping om deze boodschap zoveel mogelijk te verspreiden en de (zaken)wereld klaar te stomen voor deze ontwikkelde mensen. 

 

Ben jij die persoon die tegen muren oploopt en heb je behoefte aan gerichte coaching/ masterclasses?

Heb je als bedrijf (om bovenstaande reden) werknemers thuis zitten en is de standaard coaching/therapie niet toereikend?

Wil je als bedrijf een lezing over de 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling en zo je werknemers en dus je bedrijf laten groeien?  

Neem contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.     

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.