Ben jij al WOKE?

De wereld is wakker aan het worden!!! WOKE noemen ze dit. Men wordt zich bewuster van 'waar die mee bezig is'. Mooi om te horen dat De Wereld Draait Door hier vanavond aandacht aan schenkt. Precies op het moment dat ik een Masterclass over dit onderwerp aan het voorbereiden ben. 

 

De wereld is aan het veranderen en dat is maar goed ook. Door alle systemen en regeltjes, zowel opgelegd door de maatschappij als dat we die ons persoonlijk elke dag weer opleggen, zijn we onszelf compleet verloren. Elke dag doen we onbewust weer alles zoals het 'hoort' want dat is veilig en voelt comfortabel. Want stel je voor dat we onze zekerheid kwijt raken, moeten onderkennen dat onze relatie eigenlijk helemaal niet is wat het lijkt of dat je omgeving je beslissingen niet accepteert..... vergaat de wereld dan? 

Kom op voor je dromen, je overtuigingen, je mening, want geloof mij, uiteindelijk gaat het je meer opleveren dan kosten. Weet je wat het je op gaat leveren: EEN PERSOONLIJKHEID. 

 

Een persoonlijkheid? Ja iemand die je aardig vindt, waar je elke dag mee door één deur moet en wilt, iemand die, wat er ook gebeurd, zichzelf kan redden en daarvoor van niets of niemand afhankelijk is. Iemand die voor zichzelf opkomt en anderen de ruimte geeft dit ook te doen. Iemand die energie uitstraalt omdat er een essentie is in zijn leven en iemand die tijd en aandacht besteed aan zaken en personen waar hij geluk in vindt. 

 

Jeetje bestaat dat? Jazeker, en je hoeft niet eens ver te zoeken. Het zit namelijk al in je. Het enige dat je moet doen is de tijd nemen om heel kritisch naar jezelf te kijken en afstand te  nemen van zinloze gewoontes.

Eng? Jep! Moeilijk? Jep! De moeite waard? Van levensbelang!!!!!!

 

Mag ik jou wakker schudden? 

Www.liekeweetraad.nl of info@liekeweetraad.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.