NIEUW! COACHPAKKET 'Laat los en...... LEEF!!!!'

Combinatie van groeps- en individuele sessies

 

ACTIE 20% KORTING

IPV 975,00 euro betaal je nu 785,00 euro incl.BTW!

 

Klik hier voor meer informatie


coach/spreker/inspirator

Persoonlijkheidsontwikkeling voor (hoog)sensitieve, (hoog)begaafde en creatieve personen

EN BEDRIJVEN MET EEN MISSIE


 

WAAROM?

Omdat je kracht en energie wil voelen en uitstralen

Omdat je voelt dat er meer is

Omdat je diepgang wilt in jouw zelfontwikkeling

Omdat jij je niet langer wilt aanpassen ten koste van jouw kwaliteiten

Omdat je geen antwoorden meer vindt in het reguliere aanbod 

Omdat jij voor altijd een streep wilt zetten door BURN-out en BORE-out

Omdat je INNERLIJKE RUST wilt voelen 

 

Voor Particulieren en Bedrijven

 

"Desintegratie heeft mijn leven gered"

  

Zelf was ik lang op zoek naar iets dat mij weer innerlijke rust kon geven. Ik voelde dat er meer moest zijn maar kon het niet vinden. Niet via de reguliere weg dus ging ik er al bijna vanuit dat het er niet was en ik niet realistisch was. Totdat ik Positieve Desintegratie ontdekte. Het heeft mijn leven gered!!! Niet dat ik anders letterlijk dood was gegaan maar ik zou niet op deze manier tot LEVEN zijn gekomen. 

 

Andere mensen dezelfde inzichten geven en hen zien opbloeien en een nieuwe wereld zien ontdekken, is waar ik voor sta en wat ik iedere keer wéér zie gebeuren. Het is voor mij zo ontzettend duidelijk: Desintegreren is het complete antwoord op onze ziekmakende manier van leven.

 

Leven in een FLOW!

 

Wanneer je eenmaal des-integreerd zul je nooit meer terug kunnen en willen naar je huidige manier van denken en doen. Je zult je verlicht en bevrijd voelen en gaat ervaren wat het is om in een 'FLOW' te leven. Oh, ik gun het je zo!!!

 

Coachtraject Intens 10

 

Het INTENS10 COACHTRAJECT van 'Lieke weet raad' maakt deze ontwikkeling bij jou mogelijk. We gaan onderzoeken wie jij bent nadat we je hebben losgemaakt van je ego, we gaan ontdekken wie jij werkelijk bent en welk ideaalbeeld jij wilt nastreven  en vervolgens ga (en kún en wíl) jij met behulp van mij de transformatie ook daadwerkelijk verwezenlijken. 

 

Je zult ondervinden dat jouw leven balans krijgt, dat je minder moeite hoeft te doen en meer succes genereert, dat hetgeen waar je al jaren tegen vecht opeens wel mogelijk blijkt te zijn of je dit als vanzelf los wilt en kunt laten.

 

Het INTENS10 COACHTRAJECT wordt afgestemd op jouw niveau, aan jouw tempo en jouw behoeften! Het bevat 10 sessies (ook online of op locatie mogelijk), 10 thuiswerk modules, 1 masterclass over de Theorie van Positieve Desintegratie, onbeperkt e-mail contact en een persoonlijk verslag aan het einde van het traject voor maar liefst 1499,00 incl BTW(bedrijven: excl BTW)

 

Is er een investering die jouw leven meer zal verrijken als deze? Dat jou levenslang passie, (zelf)liefde, motivatie, vertrouwen en energie brengt? Ga jij, net zoals mijn andere klanten, weer die glans en kracht voelen en uitstralen? Dat wat ook de bedoeling is van het LEVEN!

 

Ik ontmoet je graag voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek in Overloon (of op locatie/online) om al jou vragen te beantwoorden en te ervaren of er een wederzijdse klik is. Ik kijk er naar uit om JOU te ontmoeten!

 

BEKIJK OOK DE ANDERE MOGELIJKHEDEN ZOALS COMBINATIE GROEPS- EN INDIVIDUELE COACHINGCOACHREIZENLEZINGEN/TRAININGEN en de maandelijkse gratis HUISKAMERBIJEENKOMST!

 

Wat moeilijk is makkelijk maken en wat onmogelijk lijkt mogelijk makenVOOR ANDERE MOGELIJKHEDEN OF EEN KENNISMAKING KUNT U EEN VRIJBLIJVEND EN KOSTELOOS GESPREK AANVRAGEN.


 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST