Individuele coaching werknemer

Heeft u een werknemer die opvalt, negatief of positief, in de zin van anders denken?

Is deze persoon zoekende naar zichzelf en zijn bijdrage binnen uw bedrijf/de maatschappij? Wilt u deze persoon op een krachtige manier inzetten binnen uw bedrijf of juist stimuleren om elders een passende plek te vinden?

 

Speciaal voor deze personen bied ik een traject aan die hen helpt bij het ontdekken van hun bestemming. Niet door te ontwikkelen zoals de meesten door te groeien in functie/status maar door te groeien in persoonlijkheid.  

 

Deze methode van ontwikkeling is ontdekt door de psycholoog/filosoof Dabrowski en is zeer geschikt voor (hoog)gevoelige, (hoog)begaafde en creatieve personen. Zij lopen vaak vast in de huidige algemene visie op zaken en ervaren hierdoor onrust, ontevredenheid en frustraties.

 

Reguliere hulpverlening of loopbaancoaching heeft vrijwel nooit het gewenste effect bij deze personen en zo blijven zij vastlopen en ontwikkelen een negatief zelfbeeld. Zij worden hierdoor namelijk in een keurslijf gedwongen terwijl er een sterke eigen wil is.

Door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling kunnen zij op een eigen unieke en positieve manier weer deelnemen aan de maatschappij/binnen uw bedrijf en van uitzonderlijke waarde worden.

 

Het traject dat ik aanbied is vernieuwend, uniek en is ontstaan uit eigen behoefte en na grondig onderzoek.

 

De kosten bedragen 1999,00 euro incl BTW en heeft de volgende inhoud:

- 10 persoonlijke sessies

- 10 thuis-modules

- Persoonlijke uitleg theorie Positieve Desintegratie

- Beeldmateriaal en artikelen ten behoeve van de zelfkennis/zelfontplooiing

- Onbeperkt contact via e-mail (respons binnen 24 uur/ weekend 48 uur)

Aanmelden / kennismakingsgesprek

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.