Ik voelde me vaak schuldig over de keuzes die ik maakte. Heb zoveel mensen teleurgesteld toen ik mijn relatie verbrak…. en de relaties daarvoor. En zoals ik in relaties was zo was ik ook op mijn werk. Ik ging van de hak op de tak. Zette iets op en verloor dan mijn aandacht of interesse dus liet het weer over aan een ander.

Als ik ergens kwam was ik een aangename wervelwind die alles losmaakte en vervolgens vertrok ik weer. Ik vluchtte, ik wilde niet vechten, dat was wat anderen mij zeiden en waar ik zelf op een gegeven moment ook in geloofde.

Ik moet écht volwassen worden nu. Dacht ik vaak. En dat deed ik dan. Ik bleef. Maar het maakte me lui, ongeïnteresseerd, dikker, zonder passie, zonder bestemming, eigenlijk alles wat mij mooi maakte verdween totdat ik er zo zat van was dat ik weer vertrok.

 

Ik besefte dat ik nooit zou voldoen aan het ideaalplaatje van huisje boompje beestje, carrièrevrouw, of wat voor maatschappelijke plaatjes er nog meer bestaan.

 

Ik voelde me mislukt, wist niet wat ik moest doen om wél gelukkig en begrepen te worden, was moe van het vechten tegen mijn eigen gevoelens in, moe van mezelf aanpassen en niemand had het inzicht/de diepgang om mij te helpen. 


Lees verder....


Heb jaren geloofd dat er iets mis met mij was. Ik zal wel bang zijn voor liefde, bindingsangst, verlatingsangst één of andere persoonlijkheidsstoornis, faalangst, perfectionisme??? Bla, bla, bla

 

En toen..... toen las ik over Positieve Desintegratie. Deze theorie had ik nodig om eindelijk te geloven wat ik wel voelde maar waar ik niet in durfde te geloven. Deze theorie gaf mij het inzicht om een leven te leiden dat voor mij bestemd is. Een leven waarin ik niet langer hoef te vechten, me niet hoef aan te passen en waarin ik word behandeld met respect.

 

Deze theorie heeft mijn leven gered. En iets dat mijn leven heeft gered, dat blaas ik graag weer nieuw leven in door de afloop van dit verhaal (Spreker/ Masterclass) en mijn inzichten (coaching) te delen met anderen.... misschien wel met jou?

 

Wil jij de geheimen achter positief desintegreren ontdekken??? Wil jij weten hoe je van 'ten einde raad' kunt veranderen naar een trendsetter? 

In het coachtraject Intens10 geef ik ALLES weg zodat jij hetzelfde kan gaan doen als ik: LEVEN! 

Meld je aan vóór 26 januari en krijg een boekenpakket kado!


Lieke weet raad

Dagelijkse BLOG

Iedere dag schrijf ik een inspirerende BLOG. Je kunt ze lezen op:

Ze hebben al menig persoon geholpen en zelfs levens op een positieve manier veranderd! Misschien dat het jou ook iets moois zal brengen dus neem snel een kijkje en volg mij.


Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.