coaching voor wereldverbeteraars

Inspirators en wereldverbeteraars gezocht!

 

Al vroeg wordt de innerlijke motivatie de kop ingedrukt door opvoeding, sociale druk en school. Want wat deed ertoe? Het cijfer dat je voor een werkstuk haalde of jouw gevoel over dat werkstuk?

 

Precies! Een ander bepaalde of jij het goed deed. En zo heb jij geleerd aan de verwachtingen en verlangens van anderen en de maatschappij te voldoen.

 

Het is niet erg om je enigszins aan te passen hoor maar je aanpassen aan het waardesysteem van de huidige maatschappij is gewoon niet gezond. En we doen er helemaal niets aan. Okay, soms plakken we een pleistertje. De regering door ongezonde middelen duurder te maken, je baas om je een cursusje stressbestendigheid te laten volgen en jijzelf met een avondje mindfullness. En vervolgens gaan we door met precies hetgeen wat ons ziek maakt.... dus uiteindelijk helpt hetgeen we eraan doen niet en is het weer verspilde moeite en tijd.

 

Een wereld waar we hard werken voor grotere huizen en auto's of voor status en gekunstelde erkenning. Terwijl er een wereld te ontdekken is die vol zit met waardevolle emotionele, sociale, sensuele en spirituele ervaringen.  

 

Misschien zie jij dit ook in, lees je dit en ga ook jij weer verder met waar je mee bezig was....terug naar de platte bedoeling.

Misschien lees je dit en ben je één van die intelligente, daadkrachtige, vooruitstrevende personen die aanvoelt dat het anders moet. Die voorop wil lopen in de evolutie en beseft dat deze niet te voorkomen is. Die niet wil afwachten maar de rest voor wil zijn.

 

Ik ben coach in positief desintegreren oftewel positieve onaangepastheid. Ik leer jou via een vooruitstrevende theorie om terug en vooral ook verder te zoeken naar je eigen behoeften, verlangens en waarden. Ik kan jou dusdanig in je kracht zetten dat het ertoe leidt dat jij een inspiratiebron vormt voor anderen. Het zijn geen trucjes maar het is een levensstijl die jou succesvol maakt in het zijn wie je bent. Je richt je niet op een functie of een rol maar op jouw persoonlijkheid. 

 

Het maakt dus niet zozeer uit welke functie jij bekleedt of welke rol je vervult (of gaat vervullen), het gaat er om dat je hierbij dicht bij jouw persoonlijkheid blijft. Dat je precies gaat doen wat goed voor jou en de wereld is en daarbij vaste structuren, nietszeggende gewoontes, het moeten en de huidige maatschappelijke waarden opnieuw gaat onderzoeken en daar waar nodig gaat weerleggen.   

 

Als mede-wereldverbeteraar heb ik de missie om de theorie van Positieve Desintegratie landelijk te integreren. TPD is geen religie en het aanbidt geen opperwezen of iets dergelijks. Het gaat bij deze theorie om jouw authentieke waarden en overtuigingen en hoe jij deze in alle vrijheid uitdraagt. Ik help anderen bij deze transformatie door middel van coaching en biedt daarbij de mogelijkheid tot verdere verdieping.

 

Tijdens jouw groei van ego naar persoonlijkheid zul jij anderen gaan inspireren om hetzelfde te doen. Niet door ze om te praten maar  door te laten zien en uit te stralen wat het jou brengt. Jij wordt namelijk in positieve zin zichtbaar en hebt een mooie boodschap te brengen. Door deze transformatie aan te gaan zal jouw boodschap niet enkel theoretisch zijn maar ook vol belevingen en ervaringen. Jij bedenkt namelijk niet jouw boodschap, jij BENT de boodschap en wat is geloofwaardiger en eerlijker dan dat?  

 

Heb je het gevoel dat dit bericht voor jou bestemd is? Dan is het duidelijk wat jouw bestemming is. Groeien en bloeien naar wat jou te doen staat! 

 

HOE?

 

Intens10 pakket

Met het Intens10 coachtraject ga jij, me behulp van mij, stappen maken waar je normaal gesproken jaren over doet. Wanneer jij de WIL en genoeg lef hebt kun jij zelfs al binnen een half jaar je ideale persoonlijkheid vormen. Klik hier voor meer informatie over het Intens10 pakket.

 

Heb jij meer behoefte aan een losse sessie, een individuele- of groeps-coachreis, een workshop, een lezing of wil je op een andere manier een beroep doen op mijn expertise, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.