Coaching in positieve desintegratie

Wat moeilijk is makkelijk maken en wat onmogelijk lijkt mogelijk maken.

 

Je staat op het punt in je leven dat je beseft dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Door te voldoen aan verwachtingen van anderen, de maatschappij en waarschijnlijk vooral die van jezelf heb je een leven opgebouwd dat niet meer passend voelt, niets meer brengt, verstikkend is, niet meer uitdaagt en/of heel veel energie kost.

 

Maar wat nu? Welke stappen ga je zetten en hoe? Moet je überhaupt wel stappen zetten of gewoon tevreden zijn met wat je hebt?

 

Gek kun je worden van deze gedachten en ziek word je ook wanneer je deze gevoelens wegduwt. Het lijkt verschrikkelijk wat er nu gebeurd want je kunt niet doorgaan zoals je gewend was zonder de onrust te blijven voelen. Misschien raar als ik je nu zeg dat ik je eigenlijk moet feliciteren. Je hebt namelijk het 2e niveau bereikt als het gaat om positief desintegreren; het ontwikkelen in persoonlijkheid.

 

Nu je bewust bent/wordt van je gevoelens zul je niet meer terug kunnen naar je onbewuste leventje zonder de onrust te voelen en daarom kan ik je echt aanbevelen om door te groeien. Doorgroeien in niveaus betekent dat je aan de slag gaat om jezelf opnieuw uit te vinden en ontdekken hoe jij je (weer) als een vis in het water gaat voelen. Jouw waarden gaan onderzoeken en hiernaar leven. Het betekent niet dat je iets moet gaan worden maar juist meer mag zijn. Dat je in plaats van dingen bij te leren vooral mag gaan afleren en in plaats van te moeten weer mag gaan voelen en doen wat je wilt.  

  

Mijn aanpak in het coachen is afgeleid van de theorie van Positieve Desintegratie. Een vooruitstrevende wijze van persoonlijkheidsontwikkeling die jou bewuster en zelfverzekerd maakt. Na enkele sessies zul je al een aanzienlijk verschil merken. Het uitgangspunt is zelf-therapie en zelf-sturing. Je wordt dan ook begeleid naar het punt dat je zelf je verdere ontwikkeling in de toekomst aan kunt en wilt pakken. Met een rechte rug en opgewassen tegen wat er op je pad gaat komen.

 

 

"IK VOEL ME SINDS DE START BIJ JOU ZOVEEL BETER, ZOVEEL MEER VAN WAARDE. ZO ENTHOUSIAST VOL IDEEËN."

 

"NA ZOVEEL HULPVERLENING EINDELIJK IEMAND DIE HET BEGRIJPT"

 

"NIETS IS GOED OF FOUT EN HET VOELT ZO GOED! TOTAAL VAST IN DE DAGELIJKSE SLEUR EN VASTHOUDEN AAN ALLES WAT VERTROUWD IS EN DAARDOOR STIL STAAN.... DANKZIJ LIEKE BEN IK WEER IN BEWEGING. OP MIJN EIGEN TEMPO GAAT ER WEER EEN WERELD OPEN."

 

MEER REVIEWS

Kies een pakket:

kort maar krachtig

 

Je zit niet zozeer slecht in je vel, alles gaat zijn gangetje maar mijn teksten triggeren jou en zetten je aan het denken. Je vraagt je af wat Positieve Desintegratie voor jou zou kunnen betekenen. Je vind het fijn om hier met mij over te sparren en staat open voor persoonlijk advies en inspiratie. 

intensief

AANRADER!

 

Hoe ziet jouw persoonlijkheidsideaal er uit? Tijdens het coachtraject gaan wij dit onderzoeken en doelgericht hier naartoe werken. Het uitgangspunt is niveau 4 waarbij jij zover bent om je eigen proces te sturen. Meer info:

 

 

verdieping

 

Ben jij al enige tijd op weg in persoonlijkheidsontwikkeling en heb je behoefte om jezelf nog meer te gaan ontplooien en ontdekken?

 

reizen/ meerdaagse

Waar sta ik, waar wil ik heen en hoe kan ik hier komen?

 

Dat zijn vragen waar je antwoord op krijgt tijdens de 2-daagse of tijdens een georganiseerde of privé coachreis.