!!!!NIEUW!!!!

20% korting!!!!

Coachpakket 'Laat los en.... LEEF!'

combinatie van groeps- en individuele sessies.

BREEK LOS, KOM IN JE KRACHT EN...... LEEF!!!!!

 

Mensen die dicht bij zichzelf blijven, leven intenser en staan stevig in hun schoenen. Zij zijn namelijk niet afhankelijk van anderen of externe zaken. Daarentegen halen zij het geluk uit zichzelf.

 

Is dit niet egoïstisch? Nee! Jij hebt juist veel meer te bieden! Jij wordt een onuitputtelijke bron van energie en liefde en dit ga je ook uitstralen. Het werkt aantrekkelijk en aanstekelijk op anderen. Door jezelf in je kracht te zetten, zet je dus ook anderen in hun kracht.

 

Hoe mooi is het om deze ontwikkeling/transformatie dan ook niet alleen aan te gaan maar tegelijkertijd met andere deelnemers die dezelfde missie hebben! Samen beleef je meer, ontwikkel je sneller en zal de energie beter stromen. 

 

Het pakket bestaat uit 3 groepssessies (3 x 2,5 uur) en 3 individuele sessies (1 uur). Tussen de sessies door zal ik je prikkelen door middel van beeld- en leesmateriaal en kun je onbeperkt contact met mij opnemen. Ook kun je support zoeken of ervaringen delen met je groepsgenoten in een besloten Facebook-groep (optioneel).

Zonder dat het zweverig wordt, ga ik jou introduceren aan een andere manier van leven. Een leven dat geleefd wordt vanuit jouw overtuigingen, jouw verlangens en dicht bij jouw gevoel. Een leven dat antwoord biedt op jouw levensvragen en levensverwachtingen. Een leven dat innerlijke rust brengt en oneindig veel mogelijkheden!  

 

Inhoud: 

  • 3 groepssessies met daarin onderwerpen als 'het loslaten van het ego' en de 5 niveaus van persoonlijkheidsontwikkeling
  • 3 individuele sessies 
  • Beeld- en leesmateriaal om geprikkeld te blijven.
  • Onbeperkt contact met coach (binnen 24 uur antwoord en in de weekenden binnen 48 uur)
  • Supportgroep Facebook

 

De eerste groep zal bij voldoende aanmeldingen (minimaal 3 en maximaal 6 personen) aanvang hebben op zaterdag 1 juni 2019 en vervolgens op zaterdag 15 juni en zaterdag 7 september bijeen komen. De 3 individuele sessies zullen op basis van jouw beschikbaarheid gepland worden.

(Zorg dat je alle 3 de vastgestelde data ook kan want inhalen is niet mogelijk)

 

Opgave kan door middel van het invullen van onderstaand contactformulier.

De kosten van dit pakket bedraagt Euro 975,00 

De deelnemers die zich opgeven voor de eerste groep (zie data hierboven) ontvangen 25% korting en betalen maar Euro 785,00 !!!!

(betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk, geef dit aan via het contactformulier)

( Prijzen zijn voor particulieren incl. BTW en voor bedrijven en zelfstandige ondernemers excl. BTW)

 

Wil je een ander keer deelnemen of misschien zelf een groep samenstellen dan kun je dit aangeven via het contactformulier.

 

contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.