Coachpakket

feed my body & soul

 

BODY & SOUL IN BALANS

~

7 voedingsconsulten

(bij gewichtsconsulent Milly Tjin in Vierlingsbeek)

5 consulten persoonlijke groei

(bij persoonlijkheidscoach Lieke van der Vorst in Overloon)

~

duur: 3 maanden

~

Doorbreken van ongewenste voedings- en denkpatronen en het

aanleren van doeltreffende voedings- en denkpatronen 

~

Met als resultaat:

EEN MOOI EN GELUKKIG LICHAAM

Zelfvertrouwen, energie en innerlijke rust.

kortom:

Fysiek en mentaal de beste versie van jezelf!

 

Kosten van dit pakket zijn 725,00 euro.

 

 

 

Blijvend een mooi en gelukkig lichaam

 

Je wilt je gelukkiger voelen door af te vallen. Je denkt waarschijnlijk dat je gewicht of je gezondheid de oorzaak is van het feit dat je niet lekker in je vel zit maar bijna altijd is het andersom. Jouw ongezonde gewicht of leefstijl is ontstaan omdat je niet lekker in je vel zit. Daar ligt de kern. Er is een gemis die je opvult met een stofje dat jou eventjes gelukkig maakt maar op de lange termijn ellende brengt. 

 

Kom jij door keihard te zwoegen op je ideale gewicht, als dat al lukt, dan is het probleem dus nog niet opgelost. De leegte blijft en je zult hoe dan ook weer een manier gaan vinden om deze op te vullen. Is het niet met eten, omdat je dit onder controle krijgt, dan zal het met een andere afleiding zijn.

 

Deze afleidingen kosten vaak veel energie, geld, je raakt er afhankelijk van en je hebt er steeds meer van nodig.

 

Wil je deze vicieuze cirkel nu echt eens een keer doorbreken dan kan dat!

Wat je hiervoor nodig hebt is de wil en de moed om afstand te doen van je oude, niet stimulerende gewoontes en iemand die jou bij de hand pakt en met jou op onderzoek gaat naar…. JOU!

 

Samen gaan wij op ontdekkingsreis naar jouw persoonlijke:

- kernwaarden

- behoeften en verlangens

- belemmerende overtuigingen

- zingeving

- interne motivatie en jouw talenten

 

Ik gun jou deze kans om jezelf te verrijken, te ontwikkelen en voor altijd te gaan stralen. Want als je eenmaal deze weg inslaat en ziet wie jij werkelijk kunt en wilt zijn, wil je nooit meer terug naar je oude niets-brengende leefstijl.

 

FEED MY BODY & SOUL PAKKET

Daar waar voedingsconsulent Milly Tjin jou advies geeft over het voeden van het lichaam ga ik met jou aan de slag om jouw geest te voeden zodat jij helemaal in balans komt en weer innerlijke rust en vreugde kunt ervaren.

 

 

Milly en ik bieden het FeedMyBody&Soul pakket aan voor de superprijs van 725,00 euro

 

Mij als jouw persoonlijkheidscoach

Mijn naam is Lieke van der Vorst en 2 jaar geleden ontdekte ik een theorie die mijn leven veranderde. Hetgeen wat ik altijd al dacht bleek wetenschappelijk onderzocht te zijn en te werken!

 

De theorie heet Positieve Desintegratie en heeft mij toestemming en inzichten gegeven om mezelf op de eerste plek te zetten. Niet uit egoïsme maar omdat ik op die manier juíst veel meer kan betekenen voor de wereld / mijn omgeving.

 

Ik ben de laatste jaren zo enorm ontwikkeld en opgebloeid en zie de illusie van de ratrace waar 80% van de bevolking in verstrikt is geraakt.

Mezelf hiervan bevrijden heeft mij op alle gebieden meer succes gebracht. In mijn werk, de verbinding met anderen en ook zeker mijn gezondheid en gewicht.

 

Het is verbazingwekkend hoe makkelijk alles gaat wanneer je weet waar je behoeften en verlangens liggen en hier onvoorwaardelijk invulling aan geeft. Alles viel op zijn plek voor mij, de leegte verdween en het stroomde en dat blijft het doen zolang ik maar blijf doen wat mijn gevoel me ingeeft.

 

Ik leef weer met passie en ik haal ook weer passie uit mijn lichaam. Geloof me, er is geen reden om jezelf niet mooi te vinden. En wanneer je dat zo ervaart dan ben je lief voor jezelf. Niet door jezelf te verwennen met dingen die niet goed voor je zijn maar écht lief; door jezelf geestelijk en lichamelijk te voeden met goede dingen. 

 

Op die manier ben ik de beste versie van mezelf geworden en steeds in ontwikkeling. En dit kan en wil ik jou ook leren!

 

Gaan we er voor?

 

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.