Helaas, je bent te laat voor het boeken van deze reis. Maar niet getreurd want ik bied nog meer groeps- en individuele coachreizen aan. Neem contact met mij op en dan plannen we een vrijblijvend en kosteloos gesprek waarin we alle mogelijkheden bespreken. 

5-daagse ZUID-Frankrijk

'La vie est belle'

3 t/m 7 juni 2019

Deze unieke retraite/coach 5-daagse vindt plaats op een schitterende locatie in Zuid-Frankrijk. De ideale plek om heerlijk tot rust te komen, zowel lichamelijk als geestelijk. Midden in de natuur maar toch van alle benodigde luxe voorzien, zul je 5 dagen lang bezig zijn met het allerbelangrijkste wat jij te bieden hebt: JEZELF. 

 

Het beste project om aan te werken ben je zelf.

 

Het is belangrijk om te weten wie je bent en wat je wilt zodat je als individu kunt blijven groeien en je leven steeds verder kunt verrijken op een manier die bij jou past. Vaak slaan wij een bepaalde weg in wegens allerlei verkeerde redenen zoals financiën, comfort, waardering. Maar wanneer deze weg niet past bij jouw gevoel, verlangens en overtuigingen zal er een innerlijk conflict ontstaan die zich uit in onrust, vermoeidheid, ontevredenheid, burn-out en zelfs depressie. 

 

Misschien ervaar je op dit moment deze gevoelens? Wil jij je weer krachtig voelen en vrijuit genieten en heb je hier nog geen oplossing of passende hulp voor gevonden? Heb jij een boost nodig om jezelf te bevrijden van hetgeen jou nu vastzet? Kun je wel iemand gebruiken die jou ziet en begrijpt zodat jij dit ook weer bij jezelf kunt doen?

 

Heel graag ontmoet ik jou dan tijdens de coach 5-daagse 'La vie est Belle' in Zuid-Frankrijk.

 

Deze 5-daagse richt zich dus op deze twee belangrijke vragen:

 

WIE BEN IK?

WAT WIL IK?

 

Vragen die je jezelf waarschijnlijk nooit stelt en/of waar je geen antwoord op hebt, terwijl ze de basis vormen van de koers die jij zou moeten varen en antwoorden bieden voor de keuzes waar jij voor staat en komt te staan

 

Zodra je antwoord hebt op deze vragen zal alles veranderen! Je voegt een nieuwe dimensie toe aan je leven. Het geeft je richting en houvast in je leven. Je zult eigen plannen, ideeën en overtuigingen gaan krijgen en nastreven. Zo kan jij invloed gaan uitoefenen op de wereld in plaats van de wereld op jou. 

 

 

Ben jij onrustig over waar je nu staat? Sta je op een tweesprong? Wil je het anders aanpakken? geloof jij dat er meer moet zijn en wil je gaan ontdekken wat dit is? Doorbreek de sleur waar je nu in zit en geef jezelf een cadeau dat jou levenslang zal verrijken. Inzichten waar je zelf nooit toe zou komen, kennis die je nergens anders opdoet en het vertrouwen in jezelf dat je alles bent wat je nodig hebt om je ideale persoonlijkheid te zijn.

 

Deze dagen zijn intens maar geheel ontspannen en brengen jou in korte tijd waar je normaal maanden, misschien wel jaren over doet.

Als jouw persoonlijke coach help, stimuleer en inspireer ik jou tijdens deze 5-daagse om verrassende zelfinzichten en zelfkennis op te doen. Tevens streven we ernaar om jouw zelfvertrouwen en zelfliefde dusdanig te laten groeien dat jij de uitdagingen die jij op je pad gaat tegenkomen, met een rechte rug, kan en wil aangaan. 

 

De 5-daagse draait om JOU. Je eigen persoonlijke proces begint hier of wordt misschien wel voortgezet in het geval je al bezig bent (geweest) met persoonlijkheidsontwikkeling. Er worden inzichtelijke en inspirerende workshops en meditaties georganiseerd waar je aan kunt deelnemen en daarnaast wordt er dagelijks ruim voldoende aandacht besteed aan jouw unieke ontwikkeling door persoonlijke begeleiding. 

De workshops en meditaties zijn op vaste tijden en je bent vrij om hier wel/niet aan deel te nemen. Het is echter wel raadzaam aangezien zij het proces aanzienlijk zullen bevorderen. Het programma staat verderop uitgewerkt.  

 

Ik heb al vele mensen mogen helpen in hun zelfonderzoek en verbaas mij af en toe zelf over de snelheid en effectiviteit van het proces. De methode die ik gebruik is gebaseerd op de theorie van Positieve Desintegratie. Dit houd in dat ik je leer los te laten aan het maatschappelijk bepaald beeld dat jij jezelf of anderen jou opleggen. Ik inspireer jou om door middel van jouw eigen waarden en talenten een zelfbepaald zelfbeeld te creëren. Want jij bent geboren met een bedoeling/een gave/een bepaalde overtuiging en kan deze alleen nastreven wanneer jij deze kwaliteit ook bij jezelf ziet of voelt en deze de vrijheid geeft om er te mogen zijn.

Domaine Ramonjavel

Domaine Ramonjavel is een waar paradijs verscholen tussen de graan- en zonnebloemvelden van de Lot et Garonne in Zuid-Frankrijk. 

Je zult verblijven in een compleet ingerichte luxe tent met privé-sanitair die je geheel voor jezelf tot beschikking hebt zodat je in alle rust deze retraite kunt beleven en ervaren. 

Een boekje lezen of lekker afkoelen in het zwembad, voor je veranda een hengeltje uitgooien, fietsen, wandelen, schilderen in het atelier, het is allemaal mogelijk.

Bekijk de website van Domaine Ramonjavel hier.


Programma

Dag 1: Maandag 3 Juni

 • Vlucht 
 • Aankomst, transfer, settelen en oriënteren
 • Kennismaken met elkaar
 • Uitreiken van de 'La vie est Belle' notebooks
 • Meditatie

Dag 2: Dinsdag 4 Juni

 • 1e workshop, loslaten
 • Even alles laten bezinken 
 • Individuele coaching
 • Meditatie

Dag 3: Woensdag 5 Juni

 • 2e workshop, ideale persoonlijkheid
 • Verrassings-excursie
 • Individuele coaching
 • Meditatie

Dag 4: Donderdag 6 Juni

 • 3e workshop, the next step
 • Meditatie
 • Afsluitingsavond

Dag 5: Vrijdag 7 Juni

 • Meditatie
 • Nog even de tijd en ruimte voor ontspanning of individuele coaching
 • Vertrek + vlucht

 

Elke dag zul je genieten van heerlijke maaltijden opgediend in/bij de brasserie aan de table d'hôtes.

 

Naast bovenstaand  programma is er genoeg vrijheid voor rust en ontspanning. Hiertoe bieden de accommodatie en de omgeving genoeg mogelijkheden. 

 

Je bent niet verplicht om alle programmapunten bij te wonen. Het is wel raadzaam voor het meest gewenste resultaat. 


Kosten All-in

Om het zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken bieden wij een eerlijke all-in prijs aan:

  

Euro 1749,00  inclusief BTW    

(Het is mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen. Geef dit door bij de boeking)

Het te betalen bedrag (of de eerste termijn) dient binnen een maand na boeking te zijn overgemaakt.

 

Inclusief:

 • Reis en transfer (tijden en vluchtgegevens zullen in de loop van de tijd bekend gemaakt worden)
 • 4 overnachtingen in luxe tent met eigen privé-sanitair of een kamer in de chambre d’hôtes
 • Handdoekenpakket en luxe zeepjes
 • Alle maaltijden bereid door de gastvrouw en gastheer van Ramonjavel
 • Workshops
 • Meditatie sessies
 • Individuele coaching tijdens je verblijf
 • Groepssessie
 • Verrassings-excursie 
 • Gebruik van faciliteiten op Ramonjavel zoals zwembad met luxe ligbedden, schilder-atelier, vishengels.
 • Meer informatie over de accommodatie? Klik hier

Exclusief: 

 • Drankjes en versnaperingen in de brasserie

 


Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden:


Deelnemen aan Retraite 'La vie est Belle'

Ik wil graag deelnemen aan de retraite/coach 5-daagse :

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.