Workshop Frankrijk 7 t/m 13 juni

Ben jij al verder in jouw persoonlijke ontwikkelingsproces en op zoek naar nóg meer verdieping, innerlijke vrijheid en gelijkgestemden? Dan is dit de plek waar jij je van 7 t/m 13 juni 2020 in alle vrijheid en veiligheid verder kunt ontplooien.

 

Het maakt niet uit of die ontplooiing nu op intellectueel, emotioneel, sensueel, creatief, spiritueel of op welk gebied dan ook is. Dat wat er in je zit gaat de ruimte krijgen om er uit te komen. Door jou kennis te laten maken met de theorie van positieve onaangepastheid ga jij op een praktische manier inzicht krijgen in hoe deze ontwikkeling er uit ziet. Ondanks dat de weg voor éénieder uniek blijft, zal mijn persoonlijke verhaal een spiegel zijn van wat je tot nu toe ervaren hebt en wat je mag gaan verwachten wanneer je deze groei blijft voortzetten.

 

Naast het praktische/theoretische gedeelte ga ik jou meenemen in visualisaties door middel van meditatie en zal er meer dan voldoende ruimte zijn om te ontspannen, filosoferen en ons te verdiepen in de onderwerpen die jou bezig houden.

 

Het wordt een week waarna jij je weer meer compleet en waardevol zult voelen.

 

Ik ga je graag ontmoeten! 

 

 

KOSTEN

De prijs van de cursusweek (inclusief logies) varieert van €600,- tot €720,- afhankelijk van verblijf in een kamer met- of zonder wastafel. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch, welkomstdiner op zondag, afsluitende borrel met hapjes op vrijdag en toeristenbelasting. Op dinsdag en donderdag bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een drie gangen diner, €20,- per persoon.

 

 

Aanmelden en/of meer informatie?

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.