Individuele coachreis

Ilse Lamers-Fleuren, *****

Lieke weet heel goed waarvoor ze staat en waarvoor ze gaat vanuit de theorie van positieve desintegratie. Lieke is een fijne gesprekspartner, durft zich kwetsbaar op te stellen en eventuele nieuwe inzichten meteen in te zetten. Daarmee blijft het heel persoonlijk en gelijkwaardig, wat voor mij heel prettig was. We hebben een onvergetelijke en bijzondere paar dagen beleefd samen, nogmaals bedankt daarvoor Lieke!

 

Heb jij het gevoel dat er meer moet zijn in het leven? Dan is het tijd om een extra dimensie toe te gaan voegen. En waar kun je dit beter doen dan op het magische eiland Ibiza! Of in een idyllische omgeving als Mallorca? Of misschien weet je zelf een magische bestemming?

 

Je gaat tot rust komen en vanuit die ontspannen modus, op jouw gewenste tempo, en in alle veiligheid en persoonlijkheid, stappen zetten naar jouw diepste intenties, wensen en verlangens. Tevens gaan we onderzoeken wat jou in de weg staat om deze te verwezenlijken.

 

Na deze reis ben jij weer dichter bij het verrijken van jouw ideale leven.

  

Heb jij interesse, neem dan  contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakings- en verdiepingsgesprek.

 

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.