Meerdaagse en coachreizen

Positieve Desintegratie


Individuele coachreis

Ilse Lamers-Fleuren, *****

Lieke weet heel goed waarvoor ze staat en waarvoor ze gaat vanuit de theorie van positieve desintegratie. Lieke is een fijne gesprekspartner, durft zich kwetsbaar op te stellen en eventuele nieuwe inzichten meteen in te zetten. Daarmee blijft het heel persoonlijk en gelijkwaardig, wat voor mij heel prettig was. We hebben een onvergetelijke en bijzondere paar dagen beleefd samen, nogmaals bedankt daarvoor Lieke!

 

Heb jij het gevoel dat er meer moet zijn in het leven? Dan is het tijd om een extra dimensie toe te gaan voegen. En waar kun je dit beter doen dan op het magische eiland Ibiza! 

 

Je gaat tot rust komen en vanuit die ontspannen modus, op jouw gewenste tempo, en in alle veiligheid en persoonlijkheid, stappen zetten naar jouw diepste intenties, wensen en verlangens. Tevens gaan we onderzoeken wat jou in de weg staat om deze te verwezenlijken.

 

Na deze reis ben jij weer dichter bij het verrijken van jouw ideale leven.

 

Prijs: 1450,00 euro (incl verblijf, ontbijt, coaching, autohuur)

(excl. vliegticket, overige maaltijden)

 

Heb jij interesse, neem dan snel contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakings- en verdiepingsgesprek.

 


Coachreis Zuid-Frankrijk

3 t/m 7 juni 2019

Deze unieke coach-retraite vind plaats op een schitterende locatie in Zuid-Frankrijk. De ideale plek om verrassende levens- en zelfinzichten op te doen aan de hand van de vooraanstaande theorie van Positieve Desintegratie. 

Ben jij toe aan verandering, op welk vlak dan ook in je leven, dan is deze retraite precies wat jij nodig hebt om de juiste keuzes te kunnen maken. 

 

 Domaine Ramonjavel is tevens een plek waar je van alle gemakken voorzien bent om heerlijk te ontspannen en tot jezelf te komen. Meer info

Samen met mij een coachreis op maat samenstellen? Neem dan contact op via info@liekeweetraad.nl