Workshop/lezing

Na deze interactieve lezing/workshop is jouw zelfbeeld en wereldbeeld dusdanig verruimd dat er weer plaats is voor groei en beleving!

Webinar donderdag 27 januari 10.00 - 12.00 uur

Soms is re-integratie de oplossing. Maar vaak ook niet en leidt dit juist naar een (nieuwe) depressie, uitval, burn-out, onzekerheid etc. 
Zowel hulpverleners als hulpzoekende, erkennen dit probleem en zoeken naar een alternatief welke gevonden kan worden in Positieve Desintegratie. 

Tijdens deze webinar introduceer ik Positieve Desintagratie aan hulpverleners, hulpvragers en iedereen die open staat voor een transformatie op dit gebied.

Aanmelden via deze link

Positieve desintegratie

Dit is een moeilijk woord voor positieve verandering. Om te veranderen (of eigenlijk dichter bij jezelf te komen) is er noodzaak of passie nodig. Tijdens deze workshop laat Lieke jou anders naar de wereld en jezelf kijken waardoor jij de noodzaak gaat inzien en/of de passie gaat voelen stromen. Ook weet Lieke raad over hoe je deze veranderingen kunt integreren in jouw leven zonder hier bakken energie aan te verliezen.

 

de 5 niveaus van Positieve desintegratie

Op een beeldende manier maakt Lieke de 5 niveaus van de theorie van positieve desintegratie inzichtelijk. Je zult jezelf vast herkennen in 1 van de niveaus en opeens zul je ook begrijpen wat jij nodig hebt om verder te komen.

Levenservaring

Lieke spreekt vanuit het hart en heeft veel aandacht voor het publiek. Met haar levensverhalen brengt ze ieder onderwerp tot leven en zul je deze workshop niet snel vergeten.

 

Meer over Lieke

Workshop bedrijven

Gekke mieren zijn een MUST voor een bedrijf. Wil jij deze mieren de ruimte geven? Dan is een workshop van 'Lieke weet Raad' een echte aanrader!

Interesse?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Interesse of vragen?

Neem direct contact op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lieke van der Vorst
Spreker, Avonturier & Coach

0611356285 info@liekeweetraad.nl