POSITIEVE ONAANGEPASTHEID

Jouw reis van EGO naar PERSOONLIJKHEID


 

 Doorgaans kennen wij maar één manier om ons te ontwikkelen en die is door het voeden van het ego. Je gaat bijvoorbeeld groeien in baan, in rol (vader/moeder worden, nieuwe relatie aangaan) of in materiaal (auto, huis) met de bedoeling dat wat je bent uit te breiden en er meer waardering voor te krijgen in de vorm van status en/of geld.

 

Bij veel mensen komt een punt waarop 'alles er is' en er toch nog een leegte wordt ervaren.

Belangrijk is om dit gevoel serieus te nemen. Het is namelijk geen gevoel van ontevredenheid maar juist een oproep om jezelf op een andere manier te gaan ontplooien en verrijken.

 

Deze groei heet positieve desintegratie en is nog maar weinig geïntegreerd in de maatschappij en de reguliere hulpverlening. Hierdoor lopen veel mensen vast, ondanks eventuele (psychische) hulp.  

Positieve desintegratie is de manier om te groeien van ego naar persoonlijkheid. De focus ligt dan niet langer op wat je bent maar op wie je bent.

 

Dit biedt perspectief voor mensen die andere kwaliteiten hebben dan regulier verlangd en verwacht wordt. Aanpassen is voor hen een gevecht en zonde van de potentie. Vaak ervaren zij intense gevoelens en gedachten die niet tot uiting kunnen worden gebracht.

 

Sinds ik zelf ben gedesintegreerd en daar enorm de kracht van inzie en er iedere dag dankbaar voor ben, is het mijn levenswerk geworden om ook anderen hierin te inspireren.

 Dit doe ik door middel van lezingen, vlogs, blogs en workshops. Tevens bied ik inspiratiesessies aan voor mensen die hierin stappen willen maken.  

 

 


Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.