Spreker Persoonlijkheidsontwikkeling

 Vernieuwend, inspirerend en een tikkeltje rebels

 

In plaats van een maatschappelijk bepaald eentonig zelfbeeld te creëren, inspireert Lieke mensen om hun eigen zelfbeeld te ontdekken en te verwezenlijken.

 

Persoonlijkheidsontwikkeling heeft haar altijd gefascineerd en door de theorie van Positieve Desintegratie zijn de laatste puzzelstukjes voor haar op zijn plek gevallen. Ze geniet ervan als ze hetzelfde ziet gebeuren bij anderen en de positieve invloed die dit heeft op hun levens- en werkgeluk.


DURF JIJ JE LOS TE MAKEN VAN JOUW EGO?

  

Lieke is een inspirator, motivator, en een leraar. Enthousiast, ruimdenkend en vol levenswijsheid en dus persoonlijke verhalen. Haar dagelijkse blogs op Facebook/ Instagram of LinkedIn hebben al vele mensenlevens positief beïnvloed.

 

Haar lezingen zijn inspirerend, confronterend en een eye-opener. De theorie van Positieve Desintegratie staat hierin centraal en wordt op een toegankelijke manier uitgelegd. De interactie maakt haar lezingen persoonlijk en de theorie toepasbaar. Graag neemt ze een kijkje in de gedachtes en levens van anderen. Denkt en leeft mee. Geeft een andere betekenis aan zaken en maakt hetgeen dat moeilijk lijkt weer makkelijk en hetgeen dat onmogelijk lijkt weer mogelijk. 

 

Positieve desintegratie is de kern van succesvol zijn in wie je al bent waardoor haar lezingen voor vele doeleinden geschikt zijn.

neem contact op via onderstaand contactformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.