Masterclasses

Positieve desintegratie

Met persoonlijke anekdotes en een verrassende en ongelooflijke theorie beleef je een avond waar je nog lang over na zult denken. 

 

Positieve desintegratie geeft inzicht in de vijf niveaus van persoonlijkheidsontwikkeling. De houvast aan comfort en veiligheid en het streven naar de algemene maatschappelijke waarden zorgen ervoor dat de meeste mensen (80%!!!) in het laagste niveau van persoonlijke groei blijven zitten. Een gevoel van ontevredenheid, een burn-out of andere geestesziekte zijn niet voor niets aan de orde van de dag. 

 

Zonde, want buiten deze kaders denken en leven/werken biedt juist de grootste kansen op zelfverrijking, het bereiken van doelen en persoonlijk meesterschap. 

 

Omdat deze theorie voor mij alles op zijn plek liet vallen, mensen geïnspireerd raakte (en zelfs hun leven drastisch gingen omgooien) wanneer ik er over vertelde en hier onterecht zeer weinig over bekend is heb ik besloten om deze boodschap uit te gaan dragen als spreker, inspirator en coach.

 

De Masterclasses worden gehouden op schitterende locaties en in een intieme sfeer zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Na het bijwonen van de Masterclass kun je gratis en vrijblijvend deel uit gaan maken van het netwerk Positieve desintegratie en zo in contact blijven met gelijkgestemden.

 

(aanmelden onderaan deze pagina)

 

Waar en wanneer:

19 oktober, 19.30-21.30 uur, helderseweg 31 te Overloon


Kosten:

35,00 euro (2e persoon 25,00 euro)

 

Beperkt aantal plaatsen per Masterclass dus meld je snel aan via het contactformulier onder aan deze pagina.

 

* Alle Masterclasses vinden doorgang vanaf 4 personen.


Zelf een Masterclass organiseren? Dat kan!

Woont u niet in de buurt van Overloon of Asten en hebt u interesse in een Masterclass?

Of wilt u met een eigen geselecteerde groep een Masterclass bijwonen/ organiseren?

Neem contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.


Meld je hier aan voor de Masterclass op 19 oktober:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.