Coaching in positieve desintegratie

Wat moeilijk is makkelijk maken en wat onmogelijk lijkt mogelijk maken.

 

Het leven voelt aan als een sleur, je wilt je graag weer sterk en levendig voelen maar weet niet hoe je dit voor elkaar kunt krijgen, je loopt steeds tegen dezelfde belemmeringen aan, keuzes maken is lastig en je zit teveel in je hoofd, voelt je onrustig. Je gelooft wel dat er meer uit het leven te halen valt, je hebt al verschillende dingen geprobeerd maar steeds val je weer terug in een gevoel van ontevredenheid en rusteloosheid.  

 

Het leven is wat jij er van maakt en jouw gedachten en overtuigingen staan jou in de weg om het optimale er uit te halen. Als je dit in durft te zien en je open stelt voor de vernieuwende inzichten die ik je kan geven, wordt het leven (weer) makkelijker, intenser en vol mogelijkheden. 

 

Mijn wijze van coaching is afgeleid van de theorie van Positieve Desintegratie. Een vooruitstrevende wijze van persoonlijkheidsontwikkeling die jou bewuster en zelfverzekerd maakt. Na enkele sessies zul je al een aanzienlijk verschil merken. Het uitgangspunt is zelf-therapie en zelf-sturing. Je wordt dan ook begeleid naar het punt dat je zelf je verdere ontwikkeling in de toekomst aan kunt en wilt pakken. Met een rechte rug en opgewassen tegen wat er op je pad gaat komen.

 

 

"IK VOEL ME SINDS DE START BIJ JOU ZOVEEL BETER, ZOVEEL MEER VAN WAARDE. ZO ENTHOUSIAST VOL IDEEËN."

 

"NA ZOVEEL HULPVERLENING EINDELIJK IEMAND DIE HET BEGRIJPT"

 

Kies een pakket:

kort maar krachtig

 

Je zit niet zozeer slecht in je vel, alles gaat zijn gangetje maar mijn teksten triggeren jou en zetten je aan het denken. Je vraagt je af wat Positieve Desintegratie voor jou zou kunnen betekenen. Je vind het fijn om hier met mij over te sparren en staat open voor persoonlijk advies en inspiratie. 

intensief

AANRADER!

 

Hoe ziet jouw persoonlijkheidsideaal er uit? Tijdens het coachtraject gaan wij dit onderzoeken en doelgericht hier naartoe werken. Het uitgangspunt is niveau 4 waarbij jij zover bent om je eigen proces te sturen. Meer info:

 

 

verdieping

 

Ben jij al enige tijd op weg in persoonlijkheidsontwikkeling en heb je behoefte om jezelf nog meer te gaan ontplooien en ontdekken?

 

reizen/ meerdaagse

Waar sta ik, waar wil ik heen en hoe kan ik hier komen?

 

Dat zijn vragen waar je antwoord op krijgt tijdens de 2-daagse of tijdens een georganiseerde of privé coachreis.