Vraag om raad

via mail (39,00 euro per advies)

Wat het ook is, je komt er alleen even niet uit of wilt dat iemand met je mee denkt over een bepaalde issue.  

 

Graag kijk ik zonder oordeel naar jouw situatie en geef hier oprecht en doordacht advies in. Een advies dat jou snel weer verder helpt op de weg die voor jou bestemd is. Ik doe dit met liefde en aandacht voor jou en alles waar jij voor staat. Binnen 24 uur zal ik mij wijden aan jouw vraag/situatie en jou van een waardevol advies voorzien. Mocht ik de situatie nog niet voldoende kunnen beoordelen naar aanleiding van jouw informatie dan zal ik nog wat verdiepingsvragen stellen via de mail. 

 

Kosten: 39,00 euro per advies

(het bedrag dient vooraf overgemaakt te worden)

 

Voorwaarden: 

- Zorg dat je jouw situatie uitgebreid omschrijft zonder onnodig in detail te gaan.

- Na verzending krijg je de instructies over de wijze van betaling.

- De 24 uur/ 48 uur wordt gerekend vanaf het moment dat het bedrag van 39,00 euro op de rekening van 'Lieke weet raad' is gestort of je een bevestiging kunt overhandigen dat deze transactie is uitgevoerd.

- Mocht het zijn dat de situatie voor mij niet helder genoeg is om hier het gewenste advies in te kunnen geven dan ontvang je binnen 24 uur (48 uur weekend) een aantal verdiepingsvragen. Wanneer ik hier antwoord op krijg, zal ik opnieuw binnen 24/48 uur reageren.

- Wanneer ik, om wat voor reden dan ook, niet content ben over mijn geboden dienst dan zal ik dit, en de reden ervan, met je communiceren en wordt het overgemaakte bedrag terug op je rekening gestort.

- Er wordt zeer vertrouwelijk met jouw informatie omgegaan en alleen door mij gelezen

- Mocht jij zelf niet tevreden zijn over het gegeven advies neem dan contact met mij op via info@liekeweetraad.nl 

   

Contactformulier

Ik wil graag jouw advies over het volgende:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.