Special: De wereldverbeteraar

Inspirators en wereldverbeteraars gezocht!

 

Al vroeg wordt de innerlijke motivatie de kop ingedrukt door opvoeding, sociale druk en school. Want wat deed ertoe? Het cijfer dat je voor een werkstuk haalde of jouw gevoel over dat werkstuk?

 

Precies! Een ander bepaalde of jij het goed deed. En zo heb jij geleerd aan de verwachtingen en verlangens van anderen en de maatschappij te voldoen.

 

Het is niet erg om je enigszins aan te passen hoor maar je aanpassen aan het waardesysteem van de huidige maatschappij is gewoon niet gezond. En we doen er helemaal niets aan. Okay, soms plakken we een pleistertje. De regering door ongezonde middelen duurder te maken, je baas om je een cursusje stressbestendigheid te laten volgen en jijzelf met een avondje mindfullness. En vervolgens gaan we door met precies hetgeen wat ons ziek maakt.... dus uiteindelijk helpt hetgeen we eraan doen niet en is het weer verspilde moeite en tijd.

 

Een wereld waar we hard werken voor grotere huizen en auto's of voor status en gekunstelde erkenning. Terwijl er een wereld te ontdekken is die vol zit met waardevolle emotionele, sociale, sensuele en spirituele ervaringen.  

 

Misschien zie jij dit ook in, lees je dit en ga ook jij weer verder met waar je mee bezig was....terug naar de platte bedoeling.

Misschien lees je dit en ben je één van die intelligente, daadkrachtige, vooruitstrevende personen die aanvoelt dat het anders moet. Die voorop wil lopen in de evolutie en beseft dat deze niet te voorkomen is. Die niet wil afwachten maar de rest voor wil zijn.

 

Ik ben coach in positief desintegreren oftewel positieve onaangepastheid. Ik leer jou via een vooruitstrevende theorie om terug en vooral ook verder te zoeken naar je eigen behoeften, verlangens en waarden. Ik kan jou dusdanig in je kracht zetten dat het ertoe leidt dat jij een inspiratiebron vormt voor anderen. Het zijn geen trucjes maar het is een levensstijl die jou succesvol maakt in het zijn wie je bent. Je richt je niet op een functie of een rol maar op jouw persoonlijkheid. 

 

Als mede-wereldverbeteraar heb ik de missie om de theorie van Positieve Desintegratie landelijk te integreren. TPD is geen religie en het aanbidt geen opperwezen of iets dergelijks. Het gaat bij deze theorie om jouw authentieke waarden en overtuigingen en hoe jij deze in alle vrijheid uitdraagt. Ik help anderen bij deze transformatie door middel van coaching en biedt daarbij de mogelijkheid tot verdere verdieping.

 

Heb je het gevoel dat dit bericht voor jou bestemd is? Wuif het niet weg. Het is je intuïtie die jou iets wil vertellen. Neem de eerste stap en maak vrijblijvend kennis.