Workshops / lezingen


 Vernieuwend, inspirerend en een tikkeltje rebels

 

In plaats van een maatschappelijk bepaald eentonig zelfbeeld te creëren, inspireert Lieke mensen om hun eigen zelfbeeld te ontdekken en te verwezenlijken. Niet langer gedreven vanuit angst en onmogelijkheden maar vanuit openheid, nieuwsgierigheid en innerlijke motivatie.

 

Persoonlijkheidsontwikkeling heeft haar altijd gefascineerd en door de theorie van Positieve Desintegratie zijn de laatste puzzelstukjes voor haar op zijn plek gevallen. Ze geniet ervan als ze hetzelfde ziet gebeuren bij anderen en de positieve invloed die dit heeft op hun levens- en werkgeluk.

 

DURF JIJ JE LOS TE MAKEN VAN JOUW EGO?

  

Lieke is een inspirator, motivator, en een leraar. Enthousiast, ruimdenkend en vol levenswijsheid en dus persoonlijke verhalen. Haar dagelijkse blogs op Facebook/ Instagram of LinkedIn hebben al vele mensenlevens positief beïnvloed.

 

Haar lezingen en workshops zijn inspirerend, confronterend en een eye-opener. De theorie van Positieve Desintegratie staat hierin centraal en wordt op een toegankelijke manier uitgelegd. De interactie maakt haar lezingen persoonlijk en de theorie toepasbaar. Graag neemt ze een kijkje in de gedachtes en levens van anderen. Denkt en leeft mee. Geeft een andere betekenis aan zaken en maakt hetgeen dat moeilijk lijkt weer makkelijk en hetgeen dat onmogelijk lijkt weer mogelijk. 

 

Positieve desintegratie is de kern van succesvol zijn in wie je al bent waardoor haar lezingen voor vele doeleinden geschikt zijn.

LEZING: Een lezing duurt minimaal 2 en maximaal 3 uur. 

WORKSHOP: Een workshop duurt minimaal 2,5 en maximaal 7 uur.  

 


Voor meer informatie over de Workshop 'Positieve Onaangepastheid' in Frankrijk verwijs ik je naar:

https://www.matheybeaudot.com/workshop-positieve-onaangepastheid/Neem via onderstaand formulier contact op voor een lezing of workshop

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.