Workshops / lezingen

Over lef, het loslaten van het ego, authenticiteit, wereldverbeteraars en/of positieve desintegratie

 Vernieuwend, inspirerend en een tikkeltje rebels

 

In plaats van een maatschappelijk bepaald eentonig zelfbeeld te creëren, inspireert Lieke mensen om hun eigen zelfbeeld te ontdekken en te verwezenlijken.

 

Persoonlijkheidsontwikkeling heeft haar altijd gefascineerd en door de theorie van Positieve Desintegratie zijn de laatste puzzelstukjes voor haar op zijn plek gevallen. Ze geniet ervan als ze hetzelfde ziet gebeuren bij anderen en de positieve invloed die dit heeft op hun levens- en werkgeluk.

 

DURF JIJ JE LOS TE MAKEN VAN JOUW EGO?

  

Lieke is een inspirator, motivator, en een leraar. Enthousiast, ruimdenkend en vol levenswijsheid en dus persoonlijke verhalen. Haar dagelijkse blogs op Facebook/ Instagram of LinkedIn hebben al vele mensenlevens positief beïnvloed.

 

Haar lezingen en workshops zijn inspirerend, confronterend en een eye-opener. De theorie van Positieve Desintegratie staat hierin centraal en wordt op een toegankelijke manier uitgelegd. De interactie maakt haar lezingen persoonlijk en de theorie toepasbaar. Graag neemt ze een kijkje in de gedachtes en levens van anderen. Denkt en leeft mee. Geeft een andere betekenis aan zaken en maakt hetgeen dat moeilijk lijkt weer makkelijk en hetgeen dat onmogelijk lijkt weer mogelijk. 

 

Positieve desintegratie is de kern van succesvol zijn in wie je al bent waardoor haar lezingen voor vele doeleinden geschikt zijn.


AGENDA

LEZING Breek los en..... LEEF!

Woensdag 3 juli 19.00 uur te Overloon

 

 

Als ervaringsdeskundige in persoonlijkheidsontwikkeling vertelt Lieke van der Vorst over hoe je kunt ontwikkelen van ego naar persoonlijkheid. Het ego is gericht op het nastreven van de norm. Merk jij dat dit jou enorm veel energie kost of dat jij juist het gevoel hebt dat er meer is, dan zit je bij haar op de goede plek.

 

Niet langer vechten maar juist meer tot jezelf komen en op die manier intenser leven en meer succes (wat jij hier persoonlijk onder verstaat) genereren.

 

Haar persoonlijke verhaal en de achterliggende theorie van positieve desintegratie, die ze beeldend zal uitleggen, maken haar boodschap helder en eentje waar je niet omheen kunt. 

Woensdag 3 juli, 19.00 tot 21.30 uur

't Helder,  Helderseweg 31, 5825 CE Overloon

 

GRATIS!

 

Opgave via info@liekeweetraad.nl of via onderstaand contactformulierwil jij een workshop of lezing van lieke van der vorst?

neem contact op via onderstaand contactformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.