Workshops / lezingen

Over lef, het loslaten van het ego, authenticiteit, wereldverbeteraars en/of positieve desintegratie

 Vernieuwend, inspirerend en een tikkeltje rebels

 

In plaats van een maatschappelijk bepaald eentonig zelfbeeld te creëren, inspireert Lieke mensen om hun eigen zelfbeeld te ontdekken en te verwezenlijken.

 

Persoonlijkheidsontwikkeling heeft haar altijd gefascineerd en door de theorie van Positieve Desintegratie zijn de laatste puzzelstukjes voor haar op zijn plek gevallen. Ze geniet ervan als ze hetzelfde ziet gebeuren bij anderen en de positieve invloed die dit heeft op hun levens- en werkgeluk.

 

DURF JIJ JE LOS TE MAKEN VAN JOUW EGO?

  

Lieke is een inspirator, motivator, en een leraar. Enthousiast, ruimdenkend en vol levenswijsheid en dus persoonlijke verhalen. Haar dagelijkse blogs op Facebook/ Instagram of LinkedIn hebben al vele mensenlevens positief beïnvloed.

 

Haar lezingen en workshops zijn inspirerend, confronterend en een eye-opener. De theorie van Positieve Desintegratie staat hierin centraal en wordt op een toegankelijke manier uitgelegd. De interactie maakt haar lezingen persoonlijk en de theorie toepasbaar. Graag neemt ze een kijkje in de gedachtes en levens van anderen. Denkt en leeft mee. Geeft een andere betekenis aan zaken en maakt hetgeen dat moeilijk lijkt weer makkelijk en hetgeen dat onmogelijk lijkt weer mogelijk. 

 

Positieve desintegratie is de kern van succesvol zijn in wie je al bent waardoor haar lezingen voor vele doeleinden geschikt zijn.


AGENDA

Lezing Uden

 

Vrijdag 18 oktober te Uden 19.15 - 21.30 uur

 

Laat los en leef... Positieve desintegratie

 

Lieke van der Vorst: “Ik was toe aan iets nieuws, iets anders, meer rust en tegelijkertijd meer beleving. Een manier van leven/werken waarin ik meer tot expressie kon komen zonder dat ik afhankelijk was van de traagheid, de hardheid, het onbegrip en de druk van de buitenwereld.

 

‘Te mooi om waar te zijn’ was het eerste dat ik dacht maar nu, twee jaar later leef ik het dankzij de theorie van Positieve Desintegratie. Een theorie die in 5 niveaus de weg van persoonlijkheidsontwikkeling in beeld brengt. Uit deze theorie blijkt de meerderheid in de onderste laag te leven. Voor velen een comfortabel bestaan maar voor steeds meer mensen een gouden kooi aangezien alles er is maar er toch een leegte gevoeld wordt.

 

Deze leegte is geen teken van zwakte of ontevredenheid maar geeft aan dat er potentie is om door te ontwikkelen….. van het door opvoeding en ervaringen gevormde ego naar een zelfbepaalde persoonlijkheid. Oftewel een persoon die zich niet langer laat leiden door verwachtingen van de buitenwereld maar zijn innerlijke drive de regie laat nemen. Daar waar angst plaats maakt voor mogelijkheden en groei.”

 

Lieke geeft op 18 oktober een lezing waarin ze haar persoonlijke verhaal verteld in combinatie met een beeldende uitleg over de theorie. Haar missie is om jou wakker te schudden en inzicht te geven in wat er mogelijk is daar waar jij denkt dat jouw mogelijkheden stoppen.

 

Inschrijven kan via: https://lezin.nl/lezingen/laat-los-en-leef-positieve-desintegratie/laat-los-en-leef-positieve-desintegratie

Workshop Overloon

WORKSHOP Laat los en... LEEF!!!

Zaterdag 16 november

of

Donderdag 12 december

10.00 uur - 15.30 uur

Tijdens deze workshop neem ik je mee op reis naar de wereld van positieve onaangepastheid. Aan welke regeltjes, normen en waarden, overtuigingen en zelfbedachte contracten hou jij je vast? Waar belemmeren deze jou in en wat zou er kunnen gebeuren wanneer je deze loslaat?

 

Het doel van deze workshop is om jou te inspireren om wat meer buiten de randjes te gaan denken en leven. Want dat is waar het échte leven begint....

 

Of je nu man, vrouw, jong of oud bent. Alleen of samen met iemand/meerdere personen komt. Deze dag gaat je heel veel brengen.


Kosten €79,00 incl. lunch 

 wil jij een workshop of lezing van lieke van der vorst?

neem contact op via onderstaand contactformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Meer informatie:

 

Mijn ervaring en kennis is opgedaan voornamelijk uit het leven, zeker ook uit boeken maar meer nog door zelf te experimenteren en kritisch te onderzoeken. Lees hier meer over mij.

 

Alles wat ik doe is afgeleid van de theorie Positieve desintegratie (geen zorg, ik leg het uit in jip-en-janneke taal)

De theorie geeft 5 niveau's van persoonlijke ontwikkeling weer en het schokkende geval is dat de meeste mensen in het laagste niveau zitten!!!!

 

Tijd dus voor aandacht in persoonlijkheidsontwikkeling. 

Met een gezonde balans tussen diepgang en humor haal ik de oerkracht uit jou, je team of je bedrijf naar boven. 

 

Zoek uit in hoeverre jouw persoonlijkheid ontwikkeld is: TEST

 

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op.