30 DAGEN BEGELEIDING NAAR JOUW ZIELSMISSIE

Jij bent niet in de wereld, de wereld is in jou...

Ben jij:

  • Een lichtwerker
  • Een gekke mier
  • Een ontwaker
  • Een boodschapper
  • Een healer
  • Of een ander lichtwezen
  • Of wil je dit worden?

De nieuwe wereld

Jij hebt het vast al gemerkt aan alles wat er gaande is in de wereld maar ook aan de veranderingen binnenin jou; we zijn aan het evolueren naar een nieuw soort leven. We nemen afscheid van waardes als materialisme, afhankelijkheid, onderdrukking en manipulatie. Systemen en machten zullen niet langer meer de regie hebben. 

De nieuwe wereld is er één van liefde, gelijkwaardigheid, kansen, gezondheid en een hoge energie. Waarschijnlijk ken je deze wereld al en voel je de energie die deze met zich meebrengt. Lekker hè! Zou je dit niet 24 uur per dag willen ervaren?

Misschien visualiseer je al welke vormen deze nieuwe wereld aan gaat nemen en voorzie jij dat je hierin van betekenis mag zijn. 

Je kunt natuurlijk gaan wachten totdat het zover is en ondertussen overleven in de oude wereld. Al je energie en frustratie stoppen in iets wat zijn waarde inmiddels heeft verloren. Echter weet jij zelf wel dat jij een hele andere richting op wordt geleidt. 

Mijn zielsmissie is om jou te laten zien welke weg jij vanaf NU mag gaan bewandelen. Meer over mij.

30 Dagen bied ik jou de wijsheden uit mijn hart zodat jij gevoedt wordt, jij jezelf kunt bevrijden en kunt gaan groeien. Zodat jij kunt ontdekken wat jouw zielsmissie is. Zo ontvang je video's en opdrachten per mail en kun je persoonlijk vragen stellen tijdens ingelaste vragenuurtjes. 

Je kunt mee op deze magische reis. Geef je over en laat je verwonderen... 

Ik wil heel graag mee op reis

Financiële waardering :

 99,-

 

Ik wil heel graag mee op reis!